Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 23 січня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про омолодження розкішниці

Відтепер у Медичному об'єднанні Луцької міської територіальної громади можна омолодити інтимні ділянки. Для всіх охочих жінок доступні такі послуги: 

  • зняття пігментації шкіри;
  • покращення зовнішнього вигляду статевих органів;
  • зменшення розміру піхви та відновлення її чутливості;
  • лікування нетримання сечі.

Вартість повного курсу вищевказаних послуг становить 2 200 гривень, у той час, коли вартість однієї з послуг – 1 100 гривень.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про винищувачі над Луцьком

У вівторок, 18 січня, на Луцькому військовому аеродромі, продовжилась чергова планова навчальна льотна зміна типу «день з переходом у ніч».

Льотні екіпажі зі складу 204-ї Севастопольська БрТА ім. Покришкіна, яка дислокується у Луцьку, наполегливо вдосконалювали свою льотну майстерність у волинському небі. У повітря знялись легкові фронтові винищувачі МіГ-29 та навчально-бойові винищувачі МіГ-29УБ (двомісна навчально-бойова модифікація, так звана «спарка»).

Про житлові комплекси, які не змогли

Державна інспекція архітектури і містобудування (ДІАМ) відмовила у прийнятті в експлуатацію двох луцьких житлових комплексів: ЖК «Візаві» (раніше – «Егоїст») на проспекті Соборності, 22-б і ЖК «Сафрон» на вул. Львівській, 102, 103.

Зокрема, житловому комплексу «Візаві», який раніше називався «Егоїст», відмовили у прийнятті в експлуатацію з таких підстав: під час огляду об’єкта не надано виконавчу документацію, проєктну документацію, експертний звіт, проєкт організації будівництва, проєкт виконання робіт, загальний журнал робіт, журнал авторського нагляду, журнал вхідного контролю конструкцій, виробів, матеріалів та устаткування; за результатами огляду встановлено: відсутність благоустрою території, відсутність забезпеченості доступу до об'єкта для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, будівельні роботи не завершені.

Терміном введення в експлуатацію цього житлового комплексу був зазначений перший квартал 2022 року. Продаж квартир від забудовника тут триває.

Також ДІАМ відмовила у прийнятті в експлуатацію ЖК «Сафрон». Статус введення в експлуатацію цього житлового комплексу – четвертий квартал 2021 року, що не відповідає дійсності. Попри це, всі квартири від забудовника тут вже розпродані.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про «будиночок Карлсона»

У Києві просто на даху 12-поверхового багатоквартирного будинку місцевий мешканець побудував невеличкий будиночок та господарює там уже майже 10 років. Проте тепер його так звану «оселю Карлсона» хочуть знести.

Пенсіонер Петро Олексійович 10 років тому збудував на даху багатоповерхового будинку в районі Троєщини власну фазенду з городом. Оскільки його однокімнатна квартира розташована на верхньому поверсі, чоловік має доступ на дах із загального коридору. Дах протікав і пенсіонер власним коштом зробив капітальний ремонт з ізоляцією. Крім того, він збудував невеликий будиночок для відпочинку.

Мешканці будинку не проти такого сусідства, заходять у гості на дах і підтримують пенсіонера у його захопленні. Не проти й голова ЖБК.

Проте про будинок на даху дізналися міські органи, і Деснянська прокуратура порушила кримінальне провадження. Петру Олексійовичу виписали два штрафи за порушення правил експлуатації будинку.

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів