Поділитись:

Найбагатші YouTube-блогери світу у 2021: у десятці найкращих – семирічна росіянка

Неділя, 16 січня 2022, 07:46
Найбагатші YouTube-блогери світу у 2021: у десятці найкращих – семирічна росіянка

Журнал Forbes опублікував рейтинг YouTube-блогерів із найбільшими заробітками за 2021 рік, у десятці перших – семирічна росіянка.

Про це повідомляє видання Forbes.ru.

Семирічна жителька Краснодарського краю, яка нині проживає з батьками у США, Анастасія Радзинська посіла шосте місце у рейтингу найоплачуваніших YouTube-блогерів світу за версією американського Forbes. Список зірок відеосервісу із найвищими доходами видання опублікувало 14 січня.

За даними Forbes USA, за рік Радзинська заробила $28 млн. У 2020 році її дохід оцінювався $18,5 млн, тоді вона посіла сьоме місце. З того часу кількість підписників на її каналі Like Nastya зросла до 87,5 млн. Права на свої старі відео блогери продали Spotter – одному з найбільших незалежних власників контенту на YouTube. При цьому вона зберегла за собою права будь-які нові відео, які вона публікує. Подібні угоди з компанією уклали деякі інші популярні блогери зі списку Forbes. Крім цього, Настя та її корпоративні менеджери розвивали продаж лінійки власних товарів, зазначає видання.

Ще одна дитина у рейтингу – 10-річний Райан Каджі з Техасу (США), який був лідером списку попередні два роки, але у 2021 році опустився на сьоме місце. Його річний заробіток журнал оцінив у 27 мільйонів доларів.

Перший рядок у новому списку Forbes зайняв Джиммі Дональдсон (MrBeast) з доходом у 54 мільйони доларів, другий – Джейк Пол (45 мільйонів доларів), третій – блогер Markiplier (38 мільйонів доларів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів