Поділитись:

Поліцейські Італії просять владу більше не видавати їм на роботу рожеві маски

Субота, 15 січня 2022, 02:35
Поліцейські Італії просять владу більше не видавати їм на роботу рожеві маски

Італійська профспілка поліцейських поскаржилася на те, що офіцерам видали рожеві захисні маски для носіння під час виконання службових обов'язків. Просять більше такого не робити.

Про це повідомляє Euronews, пише hromadske.ua.

Рожеві маски видали правоохоронцям одразу в кількох італійських провінціях протягом останніх кількох тижнів. Союз італійських поліцейських засудив цей крок, заявивши, що колір може «нашкодити іміджу установи».

У листі до глави національної поліції генеральний секретар Автономного поліцейського союзу Стефано Паолоні висловив протест. Він наголошує, що рожеві маски «не підходять» для офіцерів, і розкритикував рішення про їхню закупівлю.

«Ми закликаємо до негайних дій, щоб колеги служили в масках іншого кольору, наприклад білого, синього або чорного. У будь-якому разі [маски повинні відповідати] уніформі державної поліції, уникаючи пристроїв інших кольорів чи будь-яких прикрас, які вважаються абсолютно недоречними», – йдеться у заяві.

У профспілці водночас додали: жодних упереджень щодо рожевого кольору не мають.

А от заступниця міністра інфраструктури Італії Тереза ​​Белланова згодом заявила у Twitter, що «повага до уніформи виходить не з кольору, а з поведінки та роботи чоловіків і жінок, які її носять».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024
09 квітня 2024