Поділитись:

Пам'ятник жлобству: відомий журналіст розкритикував відпочинок у Славському

Четвер, 13 січня 2022, 01:26
Пам'ятник жлобству: відомий журналіст розкритикував відпочинок у Славському

Український телеведучий Роман Вінтонів, відомий як Майкл Щур, поділився неприємним досвідом родинного відпочинку на схилах у Славському, що у Львівській області.

Про це він написав у Facebook.

31 грудня Роман разом з дітьми поїхав відпочивати у селище Славське, проте був прикро вражений обслуговуванням і цінами.

«Якщо ви думаєте, куди б поїхати покататись на вихідні, то моя вам порада – НЕ їдьте у Славське. Бо те, як вони ведуть справи у Славську, людською мовою означає: "Мені п@&₴й на тебе, твою сім‘ю і ваше спільне бажання кататись! Я тут гроші заробляю!"», – прокоментував телеведучий.

Почати кататися вони вирішили з гори Високий Верх, де працює підйомник, який називається Захар Беркут – 14 км від Славського. Приїхали туди вранці, але вже вільних парковок не виявилося. Коли підійшли до кас підйомника «Захар Беркут», ціна в день виявилася 900 грн. Пів дня – 550 грн. Журналіст каже, що це досить дорогувато, оскільки приблизно така ж ціна стоїть на один підйомник в Буковелі.

Там його сім'ї ще запропонували послуги снігоходів, які коштували 700 грн. Проте їх доцільність Роман зрозумів вже коли хотів піднятись на верх: там стояла величезна черга, а поряд знову ті ж люди, що пропонують транспорт.

«Враження від Захара Беркута: жлоби зайняли верх і беруть гроші за вхід. 30 євро за денний скіпас. Один підйомник. Одна жалюгідна траса. Один раз спуститися! Щоб спуститися вдруге, потрібно простояти години три в черзі», – обурюється журналіст.

Наступного дня вони поїхали на Тростян, проте дорога туди була жахливою. Крім того, місць для паркування також бракувало. Однак найбільшим здивуванням для журналіста було те, що там встановлено один підйомник з одномісним кріслом. При цьому вартість квитка на день становить теж 900 грн.

«Сюрпризом для нас стало те, що на Тростяні – підйомник з одномісним кріселком. Про це десь написано? Ніде. У мене - дитина, яка вчиться кататись. Нам таке точно не підходить. Підсумок: дороги нема. вам треба наймати уазік. І ще приготуйте 900 грн за денний скіпас. Таке жлобство я бачив хіба що на Захарі Беркуті. Нуль сервісу. Нуль комфорту. Нагадую - власники Тростяну деруть 900 грн за день і використовують совкове обладнання. З вкладень - вагонка, щоб приміщення для каси збудувати. А вимагають платити за Тростян, як за нове. Совок, бездоріжжя але "Тростян резорт"», – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів