Поділитись:

На Львівщині маршрутка з пасажирами потрапила в автотрощу (фото)

Неділя, 09 січня 2022, 17:37
На Львівщині маршрутка з пасажирами потрапила в автотрощу (фото)

У неділю, 9 січня, о 09:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що поблизу села Новий Став Львівського району відбулось зіткнення рейсового автобусу «Еталон» та легкового автомобіля «Mazda 5».

Про це повідомляє ГУ ДСНС України на своєму офіційному сайті.

До місця події скерували рятувальників 18-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Камянка-Бузька, аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС України у Львівській області та оперативну групу Львівського районного управління.

На Львівщині маршрутка з пасажирами потрапила в автотрощу (фото) 

Внаслідок зіткнення деформованими конструкціями автомобіля «Mazda 5» затисло пасажирку та водія. Рятувальники за допомогою гідравлічного спорядження деблокували постраждалих. Також на задньому сидінні легкового автомобіля «Mazda 5» знаходився хлопчик, який внаслідок ДТП, за інформацією медиків, отримав легкі забійні травми та перебував в стані шоку. Потерпілих з травмами різного ступеня важкості та дитину госпіталізували в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги Львова.

Рейсовий автобус слідував за маршрутом Радехів-Львів. На момент зіткнення в автобусі перебувало 8 пасажирів. Внаслідок зіткнення травмувався водій, якого також госпіталізували. Крім того в рейсовому автобусі травми отримали 3 пасажирів, які після огляду медиків від госпіталізації відмовились.

З метою запобігання загоряння, рятувальники відключили акумуляторні батареї в рейсовому автобусі та в легковому автомобілі.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини та причини події з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, що у Луцьку небайдужий заявник повідомив патрульних про кермачнича, який рухався містом у стані сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024