Поділитись:

У Єгипті розбився автобус, 13 людей загинуло: чи були там українці

Неділя, 09 січня 2022, 10:06
У Єгипті розбився автобус, 13 людей загинуло: чи були там українці

В єгипетській провінції Південний Синай приблизно за 10 кілометрів від міста Ель-Тор 8 січня мікроавтобус зіткнувся з пасажирським автобусом, внаслідок чого загинули щонайменше 13 пасажирів.

Про повідомляє видання «Суспільне» з посиланням на посола України в Єгипті Євгена Микитенка.

За його словами, ДТП сталася, ймовірно, через густий туман. У результаті зіткнення двох транспортних засобів 13 людей загинули, ще близько 18 отримали травми різних ступенів. Постраждалих доправили до лікарень міст Ель Тор, Абу-Рудейс та Шарм ель Шейх.

«Станом на 20:30 8 січня інформація про померлих чи постраждалих громадян України не надходила до Посольства. Посольство надалі відстежує ситуацію», — поінформував Микитенко.

Водночас The Associated Press із посиланням на Міністерство охорони здоров’я країни повідомляє про щонайменше 16 загиблих та 18 постраждалих. На місце події направили 13 машин швидкої допомоги. За даними NDTV, мікроавтобус та пасажирський автобус прямували до туристичного курорту Червоного моря Шарм ель Шейх та зіткнулися на великій швидкості під час руху в умовах поганої видимості. Зазначається, що смертельні ДТП забирають тисячі життів щороку в Єгипті, який має низький рівень безпеки на транспорті.

Нагадаємо, що громадянин України віком 29 років загинув у ДТП, що сталася у суботу вранці у населеному пункті Страмніца Західнопоморського воєводства на північному заході Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів