Поділитись:

Подробиці пожежі у багатоповерхівці, з якої врятували лучанку з немовлям (фото)

П'ятниця, 07 січня 2022, 00:31
Подробиці пожежі у багатоповерхівці, з якої врятували лучанку з немовлям (фото)

П’ятимісячна дитина та її 36-річна мама Тетяна Савонік, яких госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню після пожежі в їхній квартирі, перебувають у задовільному стані.

Про це Суспільному розповіла Тетяна Савонік.

Зі слів жінки, після пожежі у квартирі вже в лікарні відчувала запаморочення та головний біль, однак, після ночі, проведеної під наглядом медиків, все минулося.

Тетяна Савонік каже: проживає ще з трьома дітьми – 14-річною донькою, 12-річним та 11 річним синами, проте, на момент пожежі їх в оселі не було. Пригадує: варила їсти, як раптово загорілася гардина.

«Побачила, що вогонь більшає і забрала верхню частину коляски з дитиною, яка вже спала, у ванну. Відчула, що йде дуже великий дим, прикрила двері на кухню і відкрила кран у ванній», – говорить жінка.

Зі слів лучанки, після того, як відчула, що почала задихатися від диму, стала кликати на допомогу. Каже: відгукнулися сусіди Лілія та Володимир, які викликали служби «104», «103» та «102».

Як розповіла Суспільному педіатриня обласної дитячої лікарні Ірина Дмитрук, життєві показники п'ятимісячного хлопчика знаходяться в межах норми, його стан задовільний.

«Зі слів мами, дитина після пожежі була в’яла, сонлива з підозрою на отруєння чадним газом. По даний час він знаходиться під спостереженням медичного персоналу», – каже лікарка.

Як повідомив начальник служби у справах дітей Луцькради Федір Шульган, троє дітей Тетяни Савонік на момент пожежі відвідували благодійний захід. Нині вони перебувають із бабусею, яка проживає в околицях міста.

«У трьох старших є батько, він сплачує аліменти. Намагаємося його розшукати», – додав Федір Шульган.

Лікарка Ірина Дмитрук каже, що невідомо коли випишуть маму з дитиною з медичного закладу, медики будуть радитися з представниками соціальних служб.

Подробиці пожежі у багатоповерхівці, з якої врятували лучанку з немовлям (фото)Подробиці пожежі у багатоповерхівці, з якої врятували лучанку з немовлям (фото) 

Нагадаємо, у Луцьку внаслідок пожежі, яка виникла у квартирі багатоповерхівки на вулиці Потебні, 52а, госпіталізували п’ятимісячну дівчинку в супроводі з мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів