Поділитись:

У перші дні року на Волині сталося дев'ять пожеж

Вівторок, 04 січня 2022, 14:12
У перші дні року на Волині сталося дев'ять пожеж

З початку 2022 року у Волинській області вогнеборці ліквідували дев'ять пожеж.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, у ніч на понеділок, 3 січня, близько другої години ночі, до служби 101 надійшло повідомлення про те, що в гаражі в селі Вільхівка Луцького району загорілася автівка.  Для гасіння залучались рятувальники 9-ї ДПРЧ м.Горохів, команда місцевої пожежної охорони смт Сенкевичівка. Пожежа ліквідована о 02:35 одним водяним стволом.

У ніч на вівторок, 4 січня, виникла пожежа в цегляному житловому будинку в Ковелі. Повідомлення на лінію 101 надійшло о 01:57, за викликом направлено чергове відділення ДПРЧ-4, яке прибуло до місця події вже о 02:04. Вогонь погасли до прибуття рятувальників первинними засобами пожежогасіння. Вогонь встиг пошкодити частково стіни, меблі, оргтехніку. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Ще одна пожежа з цієї причини виникла в селі Заліси Ковельського району – посеред ночі зайнялась господарська споруда. До гасіння пожежі залучались рятувальники ДПРЧ-14 смт Ратне, команда місцевої пожежної охорони з смт Заболоття. Вогонь ліквідовано о 01:58.

Нагадаємо, 2 січня в житловому будинку на проспекті Перемоги, 26, виникла аварійна ситуація  з системою електропостачання: у другому під'їзді на четвертому поверсі загорівся електрощиток. Через це будинок залишився без світла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів