Назвали ім'я військового, якого у Ковелі затримали на хабарі (фото)

Четвер, 06 січня 2022, 13:10

У поле зору СБУ потрапив начальник відділу призову Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолій Герез.

Про це повідомляє видання «Ковель Media» з посиланням на власні джерела.

Його батько – відомий на Ковельщині аграрник Сергій Герез, діючий депутат Ковельської районної ради від Аграрної партії України, член постійної депутатської комісії з питань сільського господарства, екології та земельних ресурсів, директор та один із засновників сільськогосподарського товариства.

 

Наразі вирішується питання щодо оголошення Анатолію Герезу про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що СБУ викрила чиновника військкомату на Волині на системних поборах з призовників. Зловмисник спонукав призовників до сплати неправомірної вигоди за надання їм відтермінування від проходження строкової військової служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: