На Волині за добу поліцейські розкрили понад десять крадіжок

Середа, 05 січня 2022, 11:05

За добу на Волині поліцейські розкрили понад десять крадіжок майна громадян.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Майже усі викрадені речі правоохоронці вилучили та повернули власникам.

У вівторок, 4 січня, у Володимир-Волинському районі оперативники спільно з поліцейським офіцером громади викрили 46-річного жителя села Фалемичі у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням. Зловмисник викрав із будинку 32-річної волинянки речі повсякденного вжитку. Їх вилучили та повернули власниці.

У Ковельському районі раніше судимий 37-річний чоловік обікрав будинок у селі Битень. Правопорушник розібрав піч та виніс чавунну плиту і дверці до неї.

На Маневиччині злодій викрав з будинку 46-річного місцевого жителя гірський велосипед та бетонозмішувач вартістю 9 тисяч гривень. Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 33-річний житель селища. До слова, у минулому чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Окрім цього, поліцейські розкрили крадіжку мобільного телефону, дві крадіжки з торгових залів магазинів у Луцьку та Луцькому районі, а на Горохівщині оперативники викрили раніше судимого 38-річного місцевого жителя у вчиненні крадіжки зі СТО.

За усіма фактами крадіжок відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, у новорічну ніч у Ковельському районі 17-річний хлопець обікрав приміщення аптеки, а перед цим – кабінет директора школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: