Поділитись:

У Луцьку з'являться нові вуличні смітники

Вівторок, 04 січня 2022, 12:25

У Луцьку з'являться нові вуличні смітники. Зокрема, планують придбати 72 смітники за 180 тисяч гривень.  

Відповідну закупівлю оголосив Департамент ЖКГ Луцької міської ради 31 грудня 2021 року.

Як вбачається із тендерної документації, всього придбають 72 смітники. Початкова ціна лоту – 180 тисяч гривень. Кінцевий термін подачі пропозицій – 13 січня. Дата проведення аукціону ще не визначена.

Конструкція смітника складається з металевого каркаса, виконаного зі сталевих профільних труб 40х20 мм та 20х20 мм, та бака, виготовленого з листового металу, товщиною 1,5 мм.

Верх конструкції обладнаний кришкою зі сталевого листа, товщиною 1,5 мм, з вбудованою попільницею із перфорацією. Конструкція має бути міцна та стійка до зовнішніх пошкоджень. Смітники повинні мати високу зносостійкість.

Для зручності обслуговування смітника бак перехиляється в різні сторони на 180 градусів. З’єднання бака з каркасом антивандальне (нерозбірне). Смітник покритий двома шарами антикорозійної фарби темно-сірого кольору.

У вартість включено доставку смітника до місця встановлення та його монтаж в межах Луцької міської територіальної громади, а також встановлення.

Нагадаємо, що 10,7 мільйона тонн твердих побутових відходів утворилося в Україні минулого року. 10 мільйонів з них опинилося на звалищах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів