Ющенко відростив бороду й «засвітився» з молодою білявкою (фото)

Понеділок, 03 січня 2022, 19:20

Третій президент України Віктор Ющенко зустрів Новий рік у неочікуваному для багатьох українців образі. Політик відпустив сиві вуса та бороду.

Відповідні фото опублікувала у фейсбуці директорка Ukrainian Wine & Spirit School, член Асоціації сомельє України Катерина Ющенко, повідомило ІА «Волинські новини».

Допис вона лаконічно підписала: «З Новим роком, пане-господарю!».

На одному з кадрів третій глава держави сидить на дивані з білявкою, яка дивиться вбік. На фоні стоять святково прикрашена ялинка та іграшковий муляж Діда Мороза.

67-річний політик позує в домашньому одязі з телефоном у руках, дивлячись прямо в камеру. Перед зустріччю Нового року він вирішив відмовитися від гоління, запустивши вуса та бороду.

Зауважимо, директорка Ukrainian Wine & Spirit School – дружина Ярослава Ющенка, племінника третього президента, також вона тезка дружини Віктора Ющенка і схожа на неї за типажем.

Крім того, Катерина Ющенко на своїй сторінці опублікувала відео сімейного святкування Нового року. На світлинах вона позує зі свої чоловіком.

 

Нагадаємо, нещодавно дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська в ефірі телеканалу «1+1» заявила, що в Україні морожена скумбрія коштує 8 гривень за кілограм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: