Поділитись:

Через новорічні свята рятувальники перейшли на посилений режим роботи

Субота, 01 січня 2022, 05:47
Через новорічні свята рятувальники перейшли на посилений режим роботи

Державна служба з надзвичайних ситуацій у період новорічних свят працюють у посиленому режимі.

Про це повідомляє ДСНС.

«З 09:00 31 грудня 2021 року до 09:00 04 січня 2022 року здійснюється посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки у межах зон відповідальності. Особливу увагу приділено об'єктам із масовим перебуванням людей, на яких будуть проводитися святкові заходи», – ідеться у повідомленні.

З органами влади на всіх рівнях організована взаємодія щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж і небезпечних подій. Відпрацьовані оперативні документи на об’єкти проведення святкових заходів та культові споруди, здійснена перевірка джерел протипожежного водопостачання.

Інспекторський склад ДСНС провів близько 4 тис. 800 інструктажів щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, до яких залучені близько 20 тис. керівників релігійних громад та організаторів святкових заходів.

Всього на території України на цілодобовому чергуванні перебуває понад 7 тис. осіб особового складу та 2 тис. одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки, у тому числі: близько 300 осіб та 50 одиниць техніки на об’єктах задіяних до святкування новорічних та різдвяних свят з масовим перебуванням людей, 26 піротехнічних розрахунків, загальною чисельністю понад 130 осіб і 50 од. техніки, 9 повітряних суден, у тому числі 4 літаки та 5 вертольотів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів