Поділитись:

Дрифтували, танцювали і палили вогні: у Луцьку засвітили головну автоялинку (відео)

П'ятниця, 31 грудня 2021, 18:16
Дрифтували, танцювали і палили вогні: у Луцьку засвітили головну автоялинку (відео)

У Луцьку на площі перед Замком Любарта засвітили величезну новорічну автоялинку.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

До всеукраїнського челенджу долучилось понад 70 автолюбителів. У переддень зустрічі Нового року вони вирішили привітати волинське автобратство зі святами і створити усім новорічний настрій. Таку акцію в Луцьку організовують другий рік поспіль.

У небо злітає квадрокоптер – усі засвічують фари і сигналять. Взяти участь та подивитись на дійство зібралось кілька сотень людей. На акцію з’їхались справжні автолюбителі – чоловіки-водії, автоледі і навіть цілі сім’ї з дітьми.

Серед учасників – справжній Дід Мороз. Він радо вітає усіх з Новим роком і пригощає учасників челенджу смачним гарячим чаєм, аби ніхто не змерз.

Біля автоялинки зустрічаємо і медиків у формі. Павло Климюк – водій «швидкої» і має великий досвід водіння. Однак розповідає, що він зараз не на роботі і приїхав не на кареті швидкої допомоги, а на власному авто, адже не міг пропустити участь в челенджі. 

Водії святково задекорували свої авто гірляндами та новорічною атрибутикою. З колонок – лунає музика. Сюди з’їхались власники найрізноманітніших автомобілів – від крутих позашляховиків, і тюнінгованих БМВ до ланосів і стареньких жигулі. Однак, це лише на перший погляд. Адже тільки профі розуміє, що може бути приховано під капотом автівки економкласу.

До акції долучились і «Мафія Луцьк». Хлопці у білих балаклавах кажуть, що дуже люблять автівки, однак не просто приїхали взяти участь в акції, а популяризують новий молодіжний рух. Хлопці виступають за відповідальне кермування і проти небезпечних викрутасів у громадських місцях, які часто можна спостерігати у центрі Луцька. Однак, нарікають, в місті для них немає окремо відведеного місця, аби вправлятись в екстремальному водінні і дрифті. Тож учасники челенджу не лише створили автоялинку, а й веселились – танцювали, пускали у небо вогні, демонстрували акустичні системи, вмонтовані в авто, новорічний автодекор, а ще – трішки подиміли шинами і подрифтували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
15 квітня 2024
10 квітня 2024
08 квітня 2024
07 квітня 2024
27 березня 2024
26 березня 2024
23 березня 2024
21 березня 2024