Поділитись:

Новорічний ажіотаж: що лучани купують до святкового столу на луцьких ринках (відео)

П'ятниця, 31 грудня 2021, 15:15
Новорічний ажіотаж: що лучани купують до святкового столу на луцьких ринках (відео)

На Завокзальному ринку у Луцьку 31 грудня – справжній ажіотаж: лучани поспіхом купують необхідні продукти для святкових страв. Продукти для салатів, м'ясо до столу та мандарини – кожен готується, щоб свято було повноцінним.

Яка атмосфера на ринку перед Новим роком – дізнавалися журналісти телеканалу «Конкурент TV»

На календарі 31 грудня, а це означає, що усі волиняни – в передчутті Нового року. І з самого ранку лучани вирушили до ринку, аби святковий стіл мав усе необхідне.

На Завокзальному ринку – справжній ажіотаж. Лучани поспіхом купують необхідні продукти для святкових страв. Особливо популярні яйця, ковбаса, консервований горошок. Адже це основні інгредієнти класичного новорічного салату – олів'є. 

З огляду на те, що 2022-й рік за східним календарем – Рік тигра, на святковому столі неодмінно мають бути м'ясні страви. Тож цього передсвяткового дня на ринку на домашню ковбасу та запечене м’ясо – неймовірно шалений попит.  

Ну і, звісно, який новорічний стіл без фруктів, а особливо – мандаринів? Це один з головних атрибутів Нового року. На ринку вибір мандаринів – величезний. Покупці жваво купують щонайменше кілограм фруктів, а подекуди беруть і п'ять кілограмів – аби вистачило на всю родину. 

Тож святковий стіл волинян буде різноманітним. У когось він складатиметься із традиційних страв, а у когось – з нових, за цікавими й оригінальними рецептами. Однак дещо усіх таки об'єднує. Адже цього вечора у всіх домівках пануватиме святкова атмосфера та без сумнівів – гарний настрій.

Більше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів