Поділитись:

У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)

Четвер, 30 грудня 2021, 12:05
У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)

У Нововолинську стався потужний вибух, який розкидав уламки розірваного даху на десятки метрів.

Про це повідомив інформаційний портал «Нововолинськ» з посиланням на очевидців.

У четвер, 30 грудня на ливарному підприємстві у Нововолинську стався потужний вибух. За словами очевидців, у приміщенні розірвало дах. Уламки розкидало в радіусі 30-40 метрів.

На місце прибули рятувальники та карети «швидкої».

Інформацію про це «Суспільному» підтвердив речник Держслужби з надзвичайних ситуацій у Волинській області. Він зауважив, що травмованих серед працівників заводу немає.

Зі слів речника волинських рятувальників, вибух стався орієнтовно о 10:30. За попередніми даними на території підприємства вибухнув газовий балон. У результаті вибуху виникла пожежа. Вогонь пошкодив 20 метрів квадратних приміщення заводу.

Фото з місця інциденту опублікували на сайті «Буг».

У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)У Нововолинську стався потужний вибух на ливарному підприємстві (фото, відео)

Нагадаємо, 29 грудня у Луцьку на проспекті Відродження задимілася машина комунального підприємства «Луцькводоканал».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
08:30
24 квітня 2024
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
08 квітня 2024