Поділитись:

Ледь не добили: київські рятувальники впустили з даху постраждалого (відео)

Четвер, 30 грудня 2021, 00:14

Рятувальники «Київської служби порятунку» впустили травмованого чоловіка, коли знімали його з даху гаража.

У повідомленні КАРС, яке наразі видалено (кешована версія доступна тут), зазначалося, що на вулиці Хрещатик чоловік «невдало приземлився на покрівлю гаража, травмувавши собі ногу», пише УНІАН.

Інцидент стався у ніч на вівторок, 28 грудня. Постраждалий намагався наздогнати грабіжників, які викрали його особисті речі.

Виклик отримав оперативний черговий Служби порятунку «101». На місце скерували працівників КАРС, які, як йшлося в повідомленні, «за допомогою ковшових нош та драбини зняли потерпілого з даху та передали працівникам швидкої допомоги».

Згодом в мережі з’явився відеоролик, на якому можна побачити, що знімаючи потерпілого з гаража, рятувальники впустили його. Ролик розмістили на наразі недоступному акаунті в @spesial_subdivision в TikTok.

Примітно, що у фотозвіті КАРС можна побачити весь процес порятунку, окрім безпосередньо падіння постраждалого. 

Ввечері середи, 29 грудня, в КМДА пояснили, що причиною падіння чоловіка став обрив елементу спорядження рятувальників. 

В адміністрації переконують, що додаткових травм внаслідок падіння чоловік не отримав. 

«Чоловікові викликали швидку, його оглянули лікарі та надали першу медичну допомогу. За попередньою інформацією, чоловік не отримав додаткових травм внаслідок падіння. Однак, як зазначили у КАРС «Київська служба порятунку», рятувальники перебуватимуть на зв’язку з постраждалим та візьмуть на контроль стан його здоров’я», – йдеться в повідомленні.

Також запевняють, що після інциденту проведуть позачергову перевірку та тестування спорядження, із яким працюють рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів