Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 29 грудня

Середа, 29 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 29 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 29 грудня.

Про мерця

У Луцьку на проспекті Соборності 29 грудня виявили тіло чоловіка. Тіло побачили перехожі неподалік від магазину.

У пресслужбі поліції підтвердили інформацію про виявлене на вулиці тіло. Повідомляють, що на вигляд померлому 40–50 років, на тілі немає видимих тілесних ушкоджень.

Про смертельну ДТП

Автопригода трапилася 28 грудня ввечері на вулиці Шевченка у селі Любешівська Воля: автомобіль Ford Transit збив місцевого жителя. 

За кермом транспортного засобу перебував 46-річний житель селища Любешів. Водій припустив наїзд на 52-річного чоловіка, який перебував на проїжджій частині.

Внаслідок автопригоди пішохід загинув на місці.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 29 грудня

Про луцькі ялинки

Державне агентство розвитку туризму України склало топ-10 новорічних ялинок України й запропонувало проголосувати та обрати найкращу. Потрапили до десятки й луцькі ялинки, які ростуть на Театральному майдані.

Головна ялинка Волині, мабуть, найоригінальніша з-поміж усіх в Україні. Адже тут у святкову ілюмінацію традиційно вбирають одразу три ялинки, які ростуть поруч. На них цього року повісили 150 іграшок і понад 200 гірлянд.

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 29 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів