Поділитись:

Перші результати: на Волині новопризначені «шерифи» зловили п'яного водія (фото)

Середа, 29 грудня 2021, 15:24
Перші результати: на Волині новопризначені «шерифи» зловили п'яного водія (фото)

Новопризначені поліцейські офіцери Нововолинської громади виявили водія у стані алкогольного сп‘яніння.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Володимир-Волинського районного відділу поліції.

У вівторок, 28 грудня, близько 15:00, під час патрулювання громади місцеві «шерифи» зупинили автомобіль Volvo, у якого було відсутнє дзеркало заднього виду.

Під час спілкування з керманичем правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту на місці 51-річний водій відмовився, однак після проведення медичного огляду  лікарським висновком було встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Також поліцейські встановили, що водій на момент зупинки не мав при собі посвідчення водія.

На водія поліцейські офіцери склали протокол про адміністративне правопорушення  за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) та постанови за ст. 125 та ст. 126 КУпАП (керування ТЗ, не маючи при собі документів (посвідчення водія, страховка, техпаспорт).

Перші результати: на Волині новопризначені «шерифи» зловили п'яного водія (фото)Перші результати: на Волині новопризначені «шерифи» зловили п'яного водія (фото) 

Нагадаємо, 28 грудня в смт Благодатне та селі Гряди Володимир-Волинського району відкрили оновлені поліцейські станції, де несуть службу два офіцери громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів