Поділитись:

Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)

Вівторок, 02 листопада 2021, 18:16
Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)

На Волині офіцери громад відточили свої навички зі стрільби з помпових рушниць та пістолетів Макарова, які перебувають в них на озброєнні.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 2 листопада, на базі тренінгового центру ГУНП для офіцерів громад Волинської області відбулися теоретичні та практичні заняття щодо поводження з вогнепальною зброєю.

Співробітник роти поліції особливого призначення проінструктував присутніх щодо заходів безпеки при поводженні зі зброєю та правил її застосування.

Потому провели безпосередньо навчально-тренувальні стрільби. На полігоні офіцери відточили свої навички з використання та стрільби із помпових рушниць, що перебувають на озброєнні у поліцейських офіцерів громад, та пістолетів Макарова.

Такі навчання є важливими у практичній діяльності поліцейських, які працюють безпосередньо в громадах області і стикаються з рядом небезпек, адже постійно патрулюють на місцевості.

Нині в нашій області працює 39 офіцерів громад.

Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)Волинські «шерифи» повправлялися у стрільбі з помповиків і пістолетів (фото)

Нагадаємо, днями пасажир легковика BMW білого кольору з наліпкою «учбовий», який рухався з вулиці Володимирської у Луцьк у в напрямку Забороля, висунув у вікно руку, в якій тримав пістолет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
14 квітня 2024
10 квітня 2024
09 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
01 квітня 2024
28 березня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024