Поділитись:

«Раптове бажання вбити»: у Луцьку юнак напав з ножем на перехожого

Вівторок, 26 жовтня 2021, 19:58
«Раптове бажання вбити»: у Луцьку юнак напав з ножем на перехожого

Вчора, 25 жовтня, вечері до поліції Волинської області звернулися працівники закладу охорони здоров’я, які повідомили про госпіталізацію 45-річного жителя Луцька з колото-різаними ранами щоки та грудної клітини. На щастя, шокований потерпілий залишився живим.

Про це повідомляє департамент карного розшуку в Телеграмі.

«Працівники кримінальної поліції Луцького РУП ГУНП у Волинській області оперативно розкрили злочин «по гарячих слідах». Як виявилося, сама подія відбулася у звичайному житловому районі, поблизу багатоповерхового будинку та низки магазинів. 21-річний місцевий житель, маючи на меті заподіяння смерті іншій особі, умисно наніс перехожому ножові поранення. Моторошний злочин фігурант не довів до планованого завершення через причини, які від нього не залежали», – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. До рішення суду про обрання міри запобіжного захожу він перебуватиме там.

На цей час відомо, що юнак раніше не судимий. Сам затриманий у скоєному зізнається та повідомляє, що напад був незапланований – раптово з’явилось бажання вбити.

Відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України, тобто незакінчений замах на злочин.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Луцькому районі затримали 40-річного чоловіка, який погрожував громадянину пістолетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів