Поділитись:

Навколо Володимира планують побудувати дві об'їзні дороги (відео)

Понеділок, 27 грудня 2021, 08:36
Навколо Володимира планують побудувати дві об'їзні дороги (відео)

Навколо Володимира планують збудувати дві об'їздні дороги у 2022 році. У наступному році розроблять проєктно-кошторисну документацію та приступлять до підготовчих робіт.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат України Ігор Гузь.

Як йдеться в дописі, проєкт вже обговорили із представниками Служби автомобільних доріг, міським головою Володимира та головою Зимнівської громади.

Планується побудувати дві нові об'їзні дороги навколо Володимира. Одна буде йти через Зимнівську громаду з шистівської об'їзної дороги і виходити біля заправки «WOG» на вулиці Луцькій. По ній прямуватимуть автомобілі зі Львова на Луцьк та навпаки.

Друга дорога з'єднуватиме шистівську об'їзну з кінцем вулиці Устилузької у Володимирі, біля заправки «WOG». Вона дозволить об'їхати місто тим, хто прямує з Нововолинська до кордону та на Шацьк чи Ковель.

«Нові дороги необхідні, щоб розвантажити місто під час літнього періоду, коли мешканці інших міст та областей їдуть через Володимир на Шацькі озера. Також такі шляхи необхідні, щоб дати можливість об'їжджати місто великовантажному транспорту, адже хочеться, щоб відремонтовані дороги у місті залишалися у хорошому стані», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, що у Луцьку робітники вкладали бруківку на сніг та ожеледицю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів