Поділитись:

Створити та надіслати листівку у соцмережах: в Україні стартувала «Дивовижна поштівка»

Неділя, 26 грудня 2021, 01:39
Створити та надіслати листівку у соцмережах: в Україні стартувала «Дивовижна поштівка»

В Україні стартував новорічний проєкт «Дивовижна поштівка», який дозволяє користувачам створити й підписати власну листівку, щоб потім надіслати її у соцмережах близьким людям.

Проєкт створений з ініціативи Олени Зеленської, про це вона пише на своїй сторінці у Фейсбук.

За її словами, цьогоріч художники з різних міст України – від Коломиї до Одеси – створили нову колекцію затишних святкових сюжетів з гумором та любов’ю.

Як вказано на сайті, це листівки, які «поєднують традиції з мистецтвом, сучасні технології з прадавніми символами, а українців одне з одним».

Цього разу до фольклорних сюжетів справді додалися сучасні. Зокрема, це «Різдвяний ярмарок», «Тигристий Новий рік» та навіть «Новорічний Zoom». Усі листівки анімовані.

«Недарма поштівки дивовижні – вони завжди допоможуть висловити те, що відчуваєш, але не знав, як сказати, проявити увагу чи навіть опинитися поряд із людиною, яка зараз далеко. Надсилайте та отримуйте добро!», – пише Зеленська.

Щоб у такий спосіб привітати когось зі святом, достатньо зайти на сайт, обрати сюжет і підписати поштівку. Тоді її можна безплатно надсилати через будь-який месенджер, і вже за секунду привітання «оживе» у смартфоні близької людини.

Над проєктом «Дивовижна поштівка» працювала креативна агенція Green Penguin за сприяння телеканалу «СТБ». За минулі зимові свята українці, які скористалися сайтом, надіслали майже 80 тисяч поштівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів