Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 24 грудня

П'ятниця, 24 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 24 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 24 грудня.

Про ДТП з патрульними

Сьогодні у центрі Луцька, близько першої години ночі, патрульні, рухаючись на службовому автомобілі Isuzu на виклик «Лежить невідома особа», не впорались з керуванням та протаранили припаркований легковик Renault.

Власниця «рено» зазначила, що автомобіль стояв припаркований за усіма правилами. Проте сила удару настільки була велика, що автівку розвернуло і вона врізалась у стовп.

«Велике щастя, що автівку зупинив стовп і вона не вилетіла на проїжджу частину і не призвела до більшої біди. З нової машини, яку я нещодавно тільки купила, нічого не залишилось, розірвало навіть колесо», – додала жінка.

Момент аварії зафіксували камери відеонагляду. На ексклюзивному відео, яке надали ІА «Конкурент», видно, як автомобіль патрульних, рухаючись вулицею Словацького, в’їжджає в автомобіль Renault Kadjar, який був припаркований поблизу готелю «Україна».

Про зіткнення бусів

На Рівненщині, у селі Орлівка, 23 грудня сталась автопригода за участю лучанина.

28-річний житель Полтавщини їхав автомобілем Volkswagen Crafter і під час обгону на перехресті врізався у мікроавтобус Renault Master. Останнім кермував 29-річний житель Луцька, він саме завершував поворот ліворуч.

Унаслідок зіткнення Volkswagen перекинувся у кювет. У салоні в момент зіткнення було 10 людей. До лікарні госпіталізували одного із пасажирів машини.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів