Поділитись:

Повідомили деталі нічної ДТП з патрульним авто в центрі Луцька (фото)

П'ятниця, 24 грудня 2021, 12:10
Повідомили деталі нічної ДТП з патрульним авто в центрі Луцька (фото)

У самісінькому центрі Луцька вночі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля патрульних поліцейських.

Про деталі цієї автотрощі Волинським новинам розповіла власниця Renault, у яку влетіло авто патрульних.

Жінка зазначає, що автомобіль стояв припаркований за усіма правилами. Проте сила удару настільки була велика, що автівку розвернуло і вона врізалась у стовп.

«Моє авто стояло на парковці, та від удару його змістило орієнтовно на 5 метрів, розвернуло і вдарило у стовп. Удар був дуже сильним. Велике щастя, що автівку зупинив стовп і вона не вилетіла на проїжджу частину і не призвела до більшої біди. З нової машини, яку я нещодавно тільки купила, нічого не залишилось, розірвало навіть колесо. Мене ще здивувало ставлення поліції, яка на мої сльози говорила, що пів України взагалі автівки не має і щоб я винила погодні умови», – розповідає Оксана, яка ще й досі не може прийти до тями.

Наразі побита автівка досі стоїть у центрі, позаяк жінка живе в багатоповерхівці та просто не має куди її евакуювати.

У пресслужбі патрульної поліції прокоментували інцидент, повідомивши, що поліцейські рухались на виклик та не впорались з керуванням. За цим фактом склали адмінматеріал за ст. 124 КУпАП.

Повідомили деталі нічної ДТП з патрульним авто в центрі Луцька (фото)Повідомили деталі нічної ДТП з патрульним авто в центрі Луцька (фото)Повідомили деталі нічної ДТП з патрульним авто в центрі Луцька (фото)Повідомили деталі нічної ДТП з патрульним авто в центрі Луцька (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024