Поділитись:

ТікТоком шириться новий смертельний челендж для дітей

П'ятниця, 24 грудня 2021, 11:46
ТікТоком шириться новий смертельний челендж для дітей

У соцмережі TikTok шириться вірусний тренд Blackout Challenge. Його жертвами стали мінімум п’ятеро дітей.

Про це інформує УНІАН, посилаючись на The Mirror.

Учасникам челенджу пропонують записати ролик того, як вони затримують дихання, доки не знепритомніють. Нещодавно така «розвага» забрала життя 10-річної дівчинки Ніли Андерсон зі штату Пенсільванія (США).

Мати дівчинки Тавайна Андерсон б’є на сполох. Жінка закликала батьків зробити усе, щоб ті убезпечили своїх дітей від цієї смертельної розваги, перевіряючи гаджети дітей.

За словами жінки, її 10-річна донька знепритомніла в спальні свого будинку під час виконання челенджу. Дівчинку негайно ушпиталили, але медики лише констатували її смерть.

«Вона була всім. Вона була щасливою дитиною. Це біль, який не піде. Це у мене в горлі. Мені так боляче. Ми не думаємо, що 10-річні спробують це. Вони намагаються, бо вони діти, і вони нічого не розуміють», – розповіла мама загиблої.

Водночас платформа TikTok видалила усі відеоролики небезпечного челенджу в межах кампанії боротьби з небезпечними іграми. Представник соцмережі розповів, що «тривожний челендж» з’явився задовго до відеоплатформи та ніколи не був трендом TikTok. Ніла – п’ята дитина, яка померла під час участі в Blackout Challenge тільки цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів