Поділитись:

На Волині Pajero протаранив бус: травмовані вісім осіб, з них троє – діти (фото, відео)

Вівторок, 21 грудня 2021, 11:06
На Волині Pajero протаранив бус: травмовані вісім осіб, з них троє – діти (фото, відео)

У дорожньо-транспортній пригоді за участю буса й позашляховика у Володимир-Волинському районі постраждали вісім людей, троє з них – діти.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у понеділок, 21 грудня, на трасі Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква поблизу села Верба Володимир-Волинського району: позашляховик Mitsubishi Pajero врізався у мікроавтобус Volkswagen Transporter.

Внаслідок ДТП постраждав 45-річний водій «мітсубісі» та четверо його пасажирів, серед яких – діти віком 11, 14 та 16 років. Усі – жителі міста Львів.

Також постраждав водій буса та двоє пасажирів транспортного засобу. Вони – жителі Ковельського району.

Як повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області, водія «фольксвагена» затисло у салоні буса, рятувальники деблокували його з автівки за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального інструменту.

Усі травмовані були госпіталізовані до Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. Діти після огляду направлені до Волинського обласного дитячого ТМО.

У поліції розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На Волині Pajero протаранив бус: травмовані вісім осіб, з них троє – діти (фото, відео)На Волині Pajero протаранив бус: травмовані вісім осіб, з них троє – діти (фото, відео)

Нагадаємо, пізнього вечора 19 грудня в Ковелі вантажний автомобіль злетів у кювет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів