Поділитись:

Копали братські могили: у США вчителька змушувала дітей відтворювати події Голокосту

Середа, 22 грудня 2021, 01:18
Копали братські могили: у США вчителька змушувала дітей відтворювати події Голокосту

Співробітниця початкової школи у Вашингтоні змушувала дітей відтворювати події Голокосту, зокрема вдавати з себе Адольфа Гітлера, копати братські могили та імітувати стрілянину.

Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на лист директора школи, який він надіслав батькам, пише hromadske.ua.

Учні мали працювати у бібліотеці, щоб підготуватися до проєкту, який вони мали показати однокласникам перед канікулами. Але вчителька замість цього сказала брати участь у відтворенні подій Голокосту, зокрема діти мали імітувати, як копають братські могили.

За даними журналістів, співробітниця нібито розподіляла між учнями ролі. Наприклад, один хлопчик, який є євреєм, мав грати Адольфа Гітлера, а наприкінці заняття мав вдати, що вчиняє самогубство.

Батько одного зі школярів розповів, що його син мав вдавати, ніби він їде у потязі до концтабору, а потім поводитися так, ніби він помирає у газовій камері. Також батько сказав, що дитина мала імітувати стрілянину у своїх однолітків.

Крім того, вчителька нібито робили антисемітські коментарі під час завдання. За словами батьків, коли діти питали, чому німці вчинили Голокост, вона казала, бо «євреї зіпсували Різдво».

«Я хочу визнати серйозність цього поганого навчального рішення, оскільки від учнів ніколи не потрібно вимагати відтворювати чи зображувати будь-які звірства, особливо геноцид, війну чи вбивство», – написав директор школи Скотт Берковіц.

Вчителька попросила дітей нікому не розповідати про вправу, однак вони сказали про це класному керівнику. Наразі співробітницю школи відсторонили від роботи, незабаром має відбутися службове розслідування.

Директор школи запевнив, що усі діти, які брали участь у вправі, зустрілися зі шкільними психологами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів