Поділитись:

На проспекті Волі покладуть верхній шар асфальту, коли дозволить погода

Вівторок, 21 грудня 2021, 17:07
На проспекті Волі покладуть верхній шар асфальту, коли дозволить погода

На проспекті Волі покладуть верхній шар асфальту як тільки дозволять погодні умови. Це буде орієнтовно в квітні 2022 року.

Про це повідомив директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 21 грудня.

Голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер поцікавився, коли буде завершена реконструкція проспекту Волі.

Микола Осіюк відповів, що одним з основних завдань, які необхідно виконати на проспекті Волі, є укладання верхнього шару асфальту. Початок робіт залежатиме від погодніх умов. За прогнозами Миколи Осіюка, приступити до цих робіт можна буде орієнтовно у квітні наступного року. 

«Дуже важливо наголошувати лучанам, що наразі на проспекті Волі укладений тільки нижній шар асфальту. Адже жителі міста часто звертаються до мене та обурюються станом асфальту на проспекті Волі», – зазначив Тарас Шкітер.

Тарас ШкітерТарас Шкітер
 

Нагадаємо, що реконструкція проспекту Волі була одним із головних пріоритетів «Громадянського руху «СВІДОМІ». Пропонувалося розширити проспект Волі до трьох смуг руху та облаштувати одну відокремлену смугу руху для громадського транспорту, якою могли б рухатися також велосипеди та електросамокати. Також пропонувалося реконструювати пішохідні зони з обох боків проспекту Волі.

Наступний масштабний інфраструктурний проєкт, який планує втілити «Громадянський рух «СВІДОМІ» – облаштування набережної вздовж річки Сапалаївка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів