Поділитись:

Міністр Ляшко розповів, чому Волинь досі у «червоній» зоні

Автор: Міла Роспопа |
Вівторок, 21 грудня 2021, 16:53
Міністр Ляшко розповів, чому Волинь досі у «червоній» зоні

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко розповів, чому Волинь – одна з двох областей України, які досі перебувають у «червоній» зоні карантинних обмежень.

Під час візиту до Луцька міністр пояснив, що коефіцієнт позитивних результатів тестування на коронавірус і досі перевищений, а тому в області не послаблюють обмеження. 

«На території Волинської області не досягли тих індикаторів, які дозволяють перевести область з «червоної» зони епідемічної небезпеки до «жовтої». Великий відсоток позитивних проб серед усіх протестованих (більше 20 відсотків) – це той фактор, що найбільше впливає. Він не дозволяє Національній комісії ТЕБ та НС перевести область з «червоної» в «жовту» карантинну зону. Збільшення рівня тестувань та зменшення коефіцієнтів позитивних випадків дозволить нам прийняти це рішення. Але це не звільняє нас від відповідальності зробити свій внесок у подолання епідемії. Він банальний: вакцинуватися проти коронавірусу, дотримуватися протиепідемічних норм - носити маску, дотримуватися дистанції і поставитися до святкування Нового року та Різдва відповідально», – наголосив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів