Поділитись:

Волинські волонтери передали дітям «Небесного легіону» гостинці від Святого Миколая (відео)

Вівторок, 21 грудня 2021, 17:02

У Луцьку волонтери влаштували свято для дітей, батьки яких загинули під час російсько-української війни на сході України. Майже 100 юних волинян до дня Святого Миколая отримали подарунки і вітання з новорічно-різдвяними святами.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

У Луцьку до дня Святого Миколая влаштували свято для дітей, батьки яких загинули внаслідок російсько-української війни на Донбасі. Завдяки волонтерам та меценатам близько сотні дітей отримали подарунки.

Керівник волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський уже вдесяте організовує подібну зустріч. Тому її можна назвати ювілейною.

«Завдяки добрій волі багатьох людей, хто міг переказати кошти, хто зміг фізично прийти, хто передав гуманітарні речі, хто допоміг зібрати солодощі, запрошує на різні забави. Тому дуже важливо і наші друзі з діаспори також долучаються», – зазначив він.

Дійство влаштували у Луцькому базовому медичному інституті. Очільниця установи каже, що діти, у яких війна забрала батьків, особливо потребують уваги і турботи від людей. 

«Ми вас дуже-дуже любимо, ми підтримуємо вас. Трагедія війни – це трагедія усього нашого народу. І ми, матері, які народили синів наших героїв. Ви ті дружини, які обрали найкращих чоловіків. Ви найкращі діти», – звернулася директорка медінституту Тетяна Пастрик.

Загалом же на Волині через війну залишилися без батьківського піклування понад 200 дітей. Зі слів волонтерів, громадськість щороку намагається підтримувати дітей «Небесного легіону» і влаштовувати для них святкові дійства з подарунками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
17 березня 2024
15 березня 2024
14 березня 2024
09 березня 2024
06 березня 2024
15:10