Поділитись:

Депутатський чат: Луцькраду просять осучаснити засоби комунікації

Вівторок, 21 грудня 2021, 16:12
Депутатський чат: Луцькраду просять осучаснити засоби комунікації

Луцьку міську раду просять удосконалити систему комунікації із депутатами. Адже до цього часу для зв'язку використовують лише стаціонарний телефонний зв'язок.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 21 грудня.

Як зазначив голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер, Луцькій міській раді час перейти на більш сучасні засоби комунікації.

«Досі для зв'язку з депутатами секретаріат міськради використовує стаціонарний телефон. Всі ж депутати користуються меседжерам, зокрема, Вайбером чи Ватсапом. Я не кажу, що це потрібно вже завтра робити, але в час інформаційних технологій варто дивитись в цьому напрямку», – запропонував Тарас Шкітер. 

Тарас ШкіткрТарас Шкіткр
 

Голова фракції пояснив, що часто секретаріат не може додзвонитися до депутатів, а ті, своєю чергою скаржаться, що їх не повідомили вчасно про засідання комісії чи інші події. Завдяки месенджерам можна буде контролювати, коли й кому телефонували. Також Тарас Шкіткр запропонував зробити чат для депутатів.

У секретаріаті міської ради пообіцяли пропрацювати цю пропозицію.

Нагадаємо, що Луцька міська рада виділить кошти для виготовлення проєктно-кошторисної документації реконструкції набережної вздовж Сапалаївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів