Поділитись:

Луцькрада виділить кошти для виготовлення проєкту облаштування набережної вздовж Сапалаївки

П'ятниця, 17 грудня 2021, 16:21
Луцькрада виділить кошти для виготовлення проєкту облаштування набережної вздовж Сапалаївки

Луцька міська рада виділить кошти для виготовлення проєктно-кошторисної документації реконструкції набережної вздовж Сапалаївки.

Про це йшлося під час обговорення проєкту бюджету Луцької міської територіальної громади на 2022 рік.

Депутат Луцької міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Михайло Наход запитав, яка доля концепції облаштування набережної вздовж Сапалаївки, яку презентували «СВІДОМІ».

Михайло НаходМихайло Наход
 

Начальник департаменту ЖКГ Микола Осіюк відповів, що в проєкті бюджету цих витрат немає, адже наразі не відомо, скільки може коштувати така проєктно-кошторисна документація. Однак, коли вартість проєкту буде відома, кошти для виготовлення документації виділять з бюджету міста.

Заступниця міського голови Ірина Чебелюк додала, що ці витрати будуть закладені у видаткову частину бюджету міста.

Нагадаємо: Громадянський Рух «СВІДОМІ» презентував концепцію реконструкції набережної вздовж Сапалаївки у Луцьку. Наразі значна частина території захаращена чагарниками та сміттям. Однак внаслідок реалізації концепції набережна вздовж Сапалаївки у Луцьку перетвориться у комфортне місце для відпочинку лучан.

Зокрема, планується облаштувати велопішохідну зону та сучасні локації для відпочинку. Виготовлення проєкту реконструкції замовив та оплатив за власний кошт засновник Громадянського руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів