Поділитись:

Покровський замовив проєкт набережної вздовж Сапалаївки (відео)

Четвер, 12 серпня 2021, 19:31
Покровський замовив проєкт набережної вздовж Сапалаївки (відео)

Через місяць лучанам презентують проєкт-візуалізацію велосипедно-пішохідної доріжки, яка може з'явитися вздовж Сапалаївки від центру міста до парку 900-річчя.

Про це в програмі “Прайм Тайм” на КонкурентТВ розповів заступник голови фракції “Громадянський рух “Свідомі” в Луцькій міській раді Михайло Наход.

За його словами нині архітектори-урбаністи активно розробляють проєктну концепцію. Тож вже приблизно за місяць зможуть показати, якою буде ця нова рекреаційна зона, вздовж якої пролягатиме і доріжка для руху велосипедистів.

“Ця концепція буде передана Луцькій міській раді. І я сподіваюся, що вже наступного року можна буде приступити до її реалізації в рамках великої роботи по вдосконаленню велоінфраструктури”, - розповів депутат.

Михайло Наход зазначив, що проєктна концепція розроблялася на власні кошти лідера Громадянського руху “Свідомі” Андрія Покровського.

Нагадаємо, саме Андрій Покровський висловив ідею облаштувати пішохідну набережну з велодоріжками, сучасним вуличним освітленням та зонами для відпочинку. Вона пролягатиме вздовж Сапалаївки та з'єднає центр із парком 900-річчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів