Поділитись:

Ukraine.ua: в України з'явився офіційний акаунт

Понеділок, 20 грудня 2021, 18:33
Ukraine.ua: в України з'явився офіційний акаунт

Міністерство закордонних справ України разом з командою онлайн-медіа СЛУХ запустили офіційну сторінку України в Spotify – https://cutt.ly/spotifyukraine.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Сторінку створили англійською та українською мовами для просування позитивного іміджу країни серед іноземної аудиторії, зокрема через сучасну українську музику. Також плейлисти доступні на офіційному сайті України: https://ukraine.ua/blog/spotify-ukraine/

Концепція українського Spotify – це емоції. Сторінка пропонує слухачам композиції, які відповідають їхньому емоційному стану. До першої підбірки увійшли 6 тематичних плейлистів, кожен з яких відображає свій настрій. Наприклад, якщо слухач відчуває щастя, натхнення або легкий смуток, сторінка пропонує: «‎У мене є для тебе пісня, якщо ти відчуваєш це»‎.

Окрім сучасної української музики, сторінка також популяризує туристичні магніти та українську культуру, зокрема кухню. У одному з плейлистів, наприклад, щастя порівнюється з відчуттям, коли український борщ вийшов достатньо червоним. Також окрема підбірка присвячена Різдву та Щедрику (Carol of the Bells).

У оформленні сторінки використовуються світлини українських фотографів – партнерів фотобанку на офіційному сайті України та бренд України UkraineNOW.

Окрім офіційного сайту Ukraine.ua та акаунту в Spotify, Україна також має офіційні сторінки у Facebook (Ukraine UA) та Instagram (@ukraine.ua).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів