Поділитись:

У США жінка народила дитину в електромобілі Tesla під час керування автопілота

Понеділок, 20 грудня 2021, 06:38
У США жінка народила дитину в електромобілі Tesla під час керування автопілота

В американському штаті Філадельфія у жінки почалися пологи в електромобілі Tesla. Її чоловік довірив керування автопілоту, поки допомагав народжувати.

Про це пише Суспільне, посилаючись на The Guardian.

Випадок стався ще у вересні, коли 33-річна мешканка штату Філадельфія Їран Шеррі та її 34-річний чоловік Кітінг Шеррі везли свого трирічного сина до дитячого садка. Під час поїздки у жінки відійшли води, але на цей момент електрокар потрапив у пробку. Тому її чоловік увімкнув автопілот і встановив у навігаційній системі Tesla маршрут до лікарні, що розташовувалася за 20 хвилин їзди.

Чоловік розповів, що довіритися автопілоту було важким рішенням, але він дивився на орієнтовний час їхнього прибуття до лікарні й бачив, що трафік майже не рухається.

«Вона стискала мою руку до такої міри, що я думав, що вона її розтрощить», – згадує Кітінг.

У результаті жінка народила дівчинку прямо в електромобілі, а вже по прибуттю в лікарню медичні працівники перерізали дитині пуповину над переднім сидінням авто. Вони констатували, що дівчинка народилася здоровою. За словами жінки, медсестри заходили до її палати в лікарні, щоб побачити «Tesla-немовля».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів