Поділитись:

Ілон Маск готовий продати акції Tesla на боротьбу із голодом

Вівторок, 02 листопада 2021, 06:40
Ілон Маск готовий продати акції Tesla на боротьбу із голодом

Голова Всесвітньої продовольчої програми ООН попросив про допомогу у боротьбі із голодом у світі главу компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска. Що він відповів.

Про це пише Суспільне.

Ще 19 жовтня Девід Бізлі, голова ВПП ООН заявив у Twitter, що у 2021 році аж 42 мільйони людей знаходяться на межі голоду. Для порівняння, за даними Всесвітньої продовольчої програми, у 2019 році ця цифра сягала 27 мільйонів.

«Голод, дестабілізація націй і масова міграція, якщо ми не відреагуємо. Ілон Маск, ви тільки вчора заробили 6 мільярдів доларів – рівно стільки, скільки нам потрібно, щоб запобігти катастрофі! Будь ласка, допоможіть!», – написав Бізлі й відмітив Маска у твіті.

Мільярдер відгукнувся на цей заклик лише зараз.

«Якщо ВПП може точно описати в цій стрічці Twitter, як 6 мільярдів доларів розв'яжуть проблему голоду у світі, я зроблю це і продам акції Tesla прямо зараз», – сказав Ілон Маск.

У коментарях користувачі писали, що ці гроші можна було б витратити на розвиток відновлювальних джерел енергії або на розвиток освіти в країнах, що розвиваються. Були й ті, хто вважають, що світовий голод – це проблема в першу чергу політична, й пожертвування не допоможуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів