Поділитись:

Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)

П'ятниця, 17 грудня 2021, 18:45
Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)

Луцький забудовник «Казкова оселя» оригінально привітав своїх клієнтів з прийдешніми святами. 

Для маленьких мешканців житлового комплексу «Оселя парк» вони організували атмосферне свято у RING DJ CAFE напередодні Дня святого Миколая, у п'ятницю, 17 грудня. 

На свято прийшло майже сорок дітей різного віку. Організатори підготували для них смачний стіл та цікаву розважальну програму. 

Розважали діток дві сніжинки у креативних костюмах. Дівчата разом з малечею танцювали запальні танці, грали в різноманітні ігри, збирали сніговика, а також говорили про найсвітліше зимове свято. 

Менеджерка з продажу ТзОВ «Казкової оселі» Валентина Шотік каже, що така традиція для компанії важлива, адже саме з посмішок дітей і їх безумовної віри у диво починається справжнє свято у родині. 

«Ми завжди формуємо дружні стосунки з нашими клієнтами. І тому нам особливо важливо піклуватися про дітей. Адже нашими клієнтами є на просто підприємці, бізнесмени, політики тощо, які купують квадратні метри, а й ті, для кого ми будуємо майбутнє – наші діти. Ми завжди раді дарувати позитив та любов для тих, хто переступив поріг нашого відділу продажу», – каже вона. 

Після розважальної програми та смачного частування до діток вийшов найочікуваніший гість – Святий Миколай. Він вручив їм смачні подарунки та побажав щасливих свят. 

Більше про те, як минуло свято, дивіться на фото. 

Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото)Луцький забудовник «Казкова оселя» влаштував свято для дітей своїх клієнтів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024