Поділитись:

Прийшов без друзів – і знайшов їх: за тиждень у Луцьку стартує «Вітраж-Вікенд»

П'ятниця, 17 грудня 2021, 15:44

Фестиваль «Вітраж-Вікенд» відбудеться у Луцьку вже наступними вихідними – 25 – 26 грудня.

Територія промзони на Ковельській, 40 на два дні стане ідеальним місцем, куди варто прийти за новорічним настроєм, новими знайомствами та унікальними подарунками для себе і рідних від ретельно відібраних організаторами локальних брендів.

2000 квадратних метрів заводу перетворять у тематичний маркет волинського крафту та вінтажу, поєднаний зі змістовним і цікавим дозвіллям та смачною їжею.

Одна із концептуальних «фішок» фестивалю – показати людей, які творять сьогодення Луцька, в різних ролях, не звичних для них та для оточення. Для прикладу, діджеями завершальних вечірок в обидва дні будуть відомий тренер Антон Яловик, радіоведуча Вікторія Жуковська, команда будівельної компанії «Інвестор», фотографка Варвара Шевчук та інші.

 

 

 

«Ми зібрали друзів цього міста, аби вони, як на домашній вечірці в тісному колі, поставили свою музику, взяли коктейль/каву/чай та тусили з нами. Це саме той захід, коли прийшов без друзів – і знайшов їх. Сумно не буде», – запевняють організаторки.

На «Вітраж-Вікенді» під мільйонами новорічних вогнів розмовлятимуть про спільне бачення міського простору на спікер-зоні, дивитимуться фільми, смакуватимуть какао та глінтвейном, презентуватимуть якісні місцеві проєкти.

Через декілька днів організаторки оприлюднять детальну програму. Але чимало карт вже розкрили на сторінках «Вітраж-Вікенду» у фейсбуці та інстаграмі.

Наразі триває продаж квитків:  https://kasa.in.ua/ua/luck/festival/vitrazh-vikend-2021

Вхід для дітей до 12 років безплатний. Усі кошти, виручені від продажу квитків, будуть спрямовані у Фонд боротьби з раком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів