На Волині рейсовий автобус і два легковики застрягли у багнюці (фото, відео)

П'ятниця, 17 грудня 2021, 11:07

У Володимир-Волинському районі вночі на бездоріжжі застрягли два легкових автомобілі, а зранку – рейсовий автобус з пасажирами.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

У ніч на п'ятницю, 17 грудня, близько опівночі рятувальники отримали повідомлення про те, що поблизу села Губин Затурцівської громади два легковики потрапили у ґрунтову колію та застрягли на бездоріжжі.

В одні автівці перебували четверо дорослих і дитина віком пів року, в іншій – ще троє людей.

За викликом до місця події прибули рятувальники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі. За допомогою троса вони відбуксирували автомобілі на стійку ділянку автодороги.

  

А зранку, о 8:10, у селі Крухиничі Володимир-Волинського району з’їхав з дороги на узбіччя, вкрите талим снігом, та не зміг продовжити рух  рейсовий автобус «Нововолинськ – Локачі».

В автобусі перебували водій та двадцять пасажирів.

Рятувальники 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі, які прибули на допомогу, відбуксирували автобус на стійку ділянку автодороги, після чого той продовжив рух за маршрутом.

 

Нагадаємо, 13 грудня рятувальники надали допомогу водію автомобіля «Укрпошти», який застряг у заметі на проспекті Перемоги у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: