Поділитись:

Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)

Середа, 15 грудня 2021, 17:32
Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)

Різнокольоровий вогонь, який не пече, ураган та хуртовина навіть влітку, запланований вибух автомобіля – усе це на знімальному майданчику створюють за допомогою спецтехніки. 

Як саме, показали представникам Спілки молодих кінокритиків на Форумі у Києві. 

Спілка молодих кінокритиків України – це громадська організація, мета якої – об’єднати молодь навколо українського кіно. На сьогодні вона налічує понад 100 членів з різних регіонів України віком від 15 до 25 років. У Луцьку цю спілку представляють Дарина Мельник та Олександра Шараєвська

Впродовж чотирьох днів учасники Форуму слухали майстер-класи, де дізналися про всі етапи створення фільму: від написання сценарію та кастингу акторів до вибору локацій і застосування спецефектів під час зйомок. Спікерами Всеукраїнського Кінофоруму Спілки Молодих кінокритиків України стали відомі та талановиті представники українського кінематографа. Серед них і луцький режисер, представник «Волинської кінокомісії» Сергій Шараєвський

Як результат, учасники форуму розробили власні сценарії, зняли та змонтували короткометражні фільми. Крім того, дізналися як підготуватися до пітчингу та подати готову кінострічку на фестиваль.

Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)Лучани дивилися, як створюють кіношні спецефекти (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів