Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 14 грудня

Вівторок, 14 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 14 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 14 грудня.

Про «Андріївські збитки»

У селі на Волині невідомі закинули декілька возів на дах зупинки громадського транспорту. Подія сталася в селі Лемешів Луцького району.

Вози на даху зупинки – наслідки традиційних Андріївських хлопчачих збитків. Позаяк вчора, 13 грудня, християни східного обряду відзначали День Андрія Первозваного (Калиту).

Крім возів на даху на світлині можна зауважити й чиюсь хвіртку.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 14 грудня

Про заклеєне вікно

У луцькій маршрутці вибите скло заклеїли чорною плівкою, а автобус випустили на рейс. Про це у тематичній фейсбук-спільноті «Громадський транспорт Луцька» написав користувач Ігор Остимчук

Транспортний засіб з ушкодженням помітили на зупинці громадського транспорту поблизу Винниченка, 67.

«Ось такі «нові» автобуси. Щось ніхто не кричить ґвалт», – підписав фото автор.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 14 грудня

Про «ковзанку» на дорогах

За інформацією патрульної поліції міста, вчора, 13 грудня, було 25 повідомлень про аварії на дорогах міста. Більшість, на щастя, були незначними, однак небезпека для водіїв та пасажирів була. Багато власників авто скаржилися на якість прибирання снігу з доріг. Мовляв, місто було дуже погано прибране, а дороги небезпечними. 

Очільник комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс», яке у місті відповідає за посипання доріг, Володимир Марценюк у коментарі журналістам ІА «Конкурент» зазначив, що ситуація на дорогах справді була небезпечною ввечері у понеділок, 13 грудня. Однак, станом на ранок вівторка, 14 грудня, її вдалося нормалізувати. 

«Сьогодні весь лід вже розмитий, дороги безпечні. Зараз по місту працює п'ять одиниць транспорту. Вони інспектують і посипають небезпечні ділянки. Посипають технічною сіллю і соляними сумішами – піщаною і щебеневою.  Тротуари чистить спеціальна тракторна техніка», – запевнив він.

Інші цікаві та важливі новини

Надрукувати
мітки:
коментарів