Поділитись:

Сексуальні красуні, Діма Коляденко та Роман Скорпіон: що було за кулісами луцького драмтеатру (відео)

Вівторок, 14 грудня 2021, 21:22
Сексуальні красуні, Діма Коляденко та Роман Скорпіон: що було за кулісами луцького драмтеатру (відео)

У Луцьку відбувся мегафінал конкурсу краси «Міс Принцеса України 2021».

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» показали, що відбувається за лаштунками шоу.

«Це подія України, але ця подія відбувається у Луцьку. Ми обираємо «Міс Принцесу України», яка представить Україну на міжнародному конкурсі «Міс Принцеса світу». У Луцьку конкурс народився, і я народився у Луцьку, і де б я не був за кордоном – Нью-Йорк, Лондон чи Париж – я пам'ятаю про свій рідний край – місто Луцьк, яке я дуже люблю, бо тут живуть найкращі люди України», – каже Олександр Главацький, генеральний продюсер конкурсу.

Олександр Главацький також розповідає, що переможниця повинна бути харизматична, красива, ніжна, мила, «щоб як народила мама, щоб все в неї було від природи».

Доки глядачі сидять в очікуванні початку конкурсу, дівчата активно готуються до виходу на сцену.

Також на сцені Волинського обласного драматичного театру запалювали й зіркові гості: хедлайнером дійства став відомий співак Роман Скорпіон, заслужена артистка України Ірина Шабан, заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець та співачка Софія Єгорова.  

Цього року переможниць конкурсу було дві: Міс принцеса України 2020 та 2021. Окрім омріяної корони, дівчата отримали грошовий приз у розмірі 600 тисяч гривень.

Детальніше – у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів