Інстабізнес на Волині: «зайчики-засинайчики» для міцного сну малечі (фото)

Вівторок, 14 грудня 2021, 13:00

Сайт волинських новин «Конкурент» продовжує рубрику «ІнстаБізнес» – історії про унікальні «хендмейд» речі  у волинському інстаграмі і про те, як на них заробляти. Отож, знайомтеся – мама в декреті, вихователька в дитячому садку Богдана Жученя.

 

Як усе починалось?

Одного разу Богдана спробувала «хендмейдити» і вже не змогла зупинитись – в`язала, вишивала, плела. Чоловік Богдани Ігор бачив, як дружина «горить» рукоділлям і подарував їй швейну машинку, аби жінка могла себе спробувати ще й у шитті.

Богдана надихалась іграшками-зайчиками з пінтересту. Майстриня почала їх  шити і зрозуміла – ось воно. Чоловік вірив у починання своєї дружини і запевняв, що це цікаво, унікально і точно «зайде» мамам і малюкам.

 

 

«Мені це направду дуже сподобалося. У мене не було бажання щось шити для себе, а от іграшками захопилася одразу. Адже вдома бігало моє маленьке натхнення – донечка» - каже майстриня.

Так і з`явились «зайчики-засинайчики».

Інстаграм-досвід

Спочатку Богдана шила зайчиків виключно для своєї донечки, потім почала дарувати друзям. Почало працювати «сарафанне радіо», згодом з`явились перші замовлення.

Жінка й не помітила, як продала більше 20-ти зайчиків просто викладаючи оголошення на OLX. Тож у майстрині з`явилась очевидна ідея – створити інстаграм-сторінку.

«Сторінку ми створили разом з чоловіком і зараз двоє її активно розвиваємо: я фотографую вироби, а Ігор працює над дизайном. Над контентом теж думаємо разом – так виходить цікавіше» – розповідає Богдана.

Дівчина вважає, що найголовніше у запуску своєї справи – це віра та підтримка від друзів та сім`ї.

«Друзі одразу підхопили ідею та почали репостити зайчики на свої сторінки. Запускати щось нове завжди страшно, але коли є така підтримка, мотивація та бажання творити, то боятися немає чого» – ділиться Богдана.

Що далі?

Надалі майстриня планує ще активніше розвивати свій інстаграм, щоб збільшити продажі.

 

 

 

 

У творчому плані Богдана збирається розширювати асортимент тваринок-засинайчиків.

Зокрема, зараз жінка активно працює над втіленням у реальність двох нових персонажів – лисички та летючої мишки.

Подивитися і замовити «зайчиків-засинайчиків» можна тут.

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: