Поділитись:

Інстабізнес на Волині: «зайчики-засинайчики» для міцного сну малечі (фото)

Вівторок, 14 грудня 2021, 13:00

Сайт волинських новин «Конкурент» продовжує рубрику «ІнстаБізнес» – історії про унікальні «хендмейд» речі  у волинському інстаграмі і про те, як на них заробляти. Отож, знайомтеся – мама в декреті, вихователька в дитячому садку Богдана Жученя.

 

Як усе починалось?

Одного разу Богдана спробувала «хендмейдити» і вже не змогла зупинитись – в`язала, вишивала, плела. Чоловік Богдани Ігор бачив, як дружина «горить» рукоділлям і подарував їй швейну машинку, аби жінка могла себе спробувати ще й у шитті.

Богдана надихалась іграшками-зайчиками з пінтересту. Майстриня почала їх  шити і зрозуміла – ось воно. Чоловік вірив у починання своєї дружини і запевняв, що це цікаво, унікально і точно «зайде» мамам і малюкам.

 

 

«Мені це направду дуже сподобалося. У мене не було бажання щось шити для себе, а от іграшками захопилася одразу. Адже вдома бігало моє маленьке натхнення – донечка» - каже майстриня.

Так і з`явились «зайчики-засинайчики».

Інстаграм-досвід

Спочатку Богдана шила зайчиків виключно для своєї донечки, потім почала дарувати друзям. Почало працювати «сарафанне радіо», згодом з`явились перші замовлення.

Жінка й не помітила, як продала більше 20-ти зайчиків просто викладаючи оголошення на OLX. Тож у майстрині з`явилась очевидна ідея – створити інстаграм-сторінку.

«Сторінку ми створили разом з чоловіком і зараз двоє її активно розвиваємо: я фотографую вироби, а Ігор працює над дизайном. Над контентом теж думаємо разом – так виходить цікавіше» – розповідає Богдана.

Дівчина вважає, що найголовніше у запуску своєї справи – це віра та підтримка від друзів та сім`ї.

«Друзі одразу підхопили ідею та почали репостити зайчики на свої сторінки. Запускати щось нове завжди страшно, але коли є така підтримка, мотивація та бажання творити, то боятися немає чого» – ділиться Богдана.

Що далі?

Надалі майстриня планує ще активніше розвивати свій інстаграм, щоб збільшити продажі.

 

 

 

 

У творчому плані Богдана збирається розширювати асортимент тваринок-засинайчиків.

Зокрема, зараз жінка активно працює над втіленням у реальність двох нових персонажів – лисички та летючої мишки.

Подивитися і замовити «зайчиків-засинайчиків» можна тут.

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
22 березня 2024
20 березня 2024
14 березня 2024
09 березня 2024
04 березня 2024
01 березня 2024
24 лютого 2024