Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 грудня

Понеділок, 13 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 13 грудня.

Про наслідки ДТП біля «Там Таму»

Поліцейські затримали неповнолітнього водія, який скоїв резонансну аварію в Луцьку. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, вона досі без свідомості у важкому стані, її 5-річний син – в обласній лікарні. В дитини – стан середньої важкості, з реанімації хлопчика перевели у нейрохірургію. Ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізувались.

Журналістам вдалося дізнатися ім'я винуватця ДТП: за кермом автомобіля Renault Megane перебував 16-річний лучанин Дмитро Рудюк. Аварію, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб, хлопець скоїв на автомобілі вітчима, який на момент ДТП перебував за кордоном.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 13 грудня

Про аварію і затори у центрі

У Луцьку на Набережній сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода.

За інформацією очевидців, в інциденті взяли участь одразу 4 автівки. Що саме спричинило ДТП наразі невідомо. Унаслідок автотрощі кожен з автомобілів зазнав механічних ушкоджень.

Про постраждалих інформації немає.

Через цю аварію увесь центр міста скували довжелезні затори.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів