Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 грудня

П'ятниця, 10 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за п'ятницю, 10 грудня.

Про «нанотехнології»

У місті Ківерці Луцького району комунальники творчо підійшли до проблеми посипання дороги протиожеледними матеріалами при відсутності відповідної техніки.

Вони причепили до трактора підводу з піщано-щебеневою сумішшю й посадили в неї двох працівників з лопатами. Трактор «змійкою» їде дорогою, а чоловіки лопатами розкидають вміст підводи по проїжджій частині.

Про зрізаний шлагбаум

Біля торгового центру «Ювант», що на Карпенка-Карого у Луцьку, знову працюють паркувальники. Попри те, що муніципали зрізали шлагбаум, двоє чоловіків видають талончики автомобілям, які заїжджають на парковку, а потім беруть гроші з тих, хто звідси виїжджає. На столі біля них – актуальний прайс: перша година паркування – 12 гривень, кожна наступна – також по 12 гривень, а проїзд через територію – 50 гривень.

Журналісти ІА «Конкурент» поспілкувалися на цю тему з мером міста Ігорем Поліщуком, заступником директорки департаменту муніципальної варти Луцькради Романом Куликом і директором приватної фірми «Скорпіон-сервіс», яка і збирає гроші за паркування, Віктором Мохнюком.

Що з цього вийшло – у нашому матеріалі Біля «Юванту» шлагбаум зрізали, але гроші за паркування беруть: чому це так

Про немолодого батька

Колишній голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик знову став батьком.

Як відомо, у 63-річного Володимира Гунчика вже є два дорослі сини від першого шлюбу. У червні 2017 року він зізнався журналістам, що офіційно не одружений.

«Я холостяк уже давним-давно», – сказав він та додав, що жити цивільним шлюбом і шлюбом, який зареєстрований у відділі реєстрації, – це зовсім різні речі.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 10 грудня

Про ДТП на виїзді з Луцька

ДТП трапилася у п'ятницю, 10 грудня, близько 8:30, на вулиці Ківерцівській у Луцьку: пасажирський автобус, який спускався з мосту, врізався у легковик Renault Megane білого кольору.

Внаслідок автопригоди на цій ділянці дороги був ускладнений рух автотранспорту: доводиться об'їжджати автобус, який перегородив дві полоси зустрічного руху.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів