Поділитись:

Порахували, у скільки лучанам обійдеться опалення у листопаді

Четвер, 09 грудня 2021, 17:11
Порахували, у скільки лучанам обійдеться опалення у листопаді

«Луцьктепло» провело нарахування за послугу з постачання теплової енергії в листопаді 2021 року згідно з діючими двоставковими тарифами.

Про це повідомили на сайті ДКП.

Чинний у розрахунковому місяці базовий розмір умовно-змінної частини тарифу на послугу з постачання теплової енергії, затверджений рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 30.09.2021 №775-1, для абонентів житлових будинків Реєстру І становить 1314,86 грн/Гкал у місяць, для абонентів Реєстру ІІ – 1404,12 грн/Гкал у місяць, для абонентів Реєстру ІІІ – 1302,68  грн/Гкал у місяць. Для абонентів Реєстру IV розмір умовно-змінної частини тарифу є різним для кожного окремого будинку, обладнаного системою автономного опалення.

Середня фактична температура зовнішнього повітря в листопаді 2021 року визначена, як середньозважений показник на підставі офіційних даних Волинського обласного центру з гідрометеорології склала +4,84ºС.

Для житлових будинків, не обладнаних приладами комерційного обліку теплової енергії нарахування умовно-змінної частини в листопаді залежить від кількості днів надання послуги з врахуванням показника фактичної середньої температури зовнішнього повітря впродовж місяця. При наданні послуги з постачання теплової енергії протягом цілого місяця вартість м2 згідно з нормативом становить:

  • для Реєстру І – 24,35 грн
  • для Реєстру ІІ – 26,00 грн

Розмір умовно-постійної частини двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії, затверджений рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 30.09.2021 №775-1, зафіксований у відповідних Реєстрах І – IV:

  • для споживачів Реєстру І – 7,26 грн/м2 (з врахуванням витрат на оснащення будівлі вузлами комерційного обліку теплової енергії – 9,41 грн/м2);
  • для споживачів Реєстру ІІ – 8,2 грн/м2 (з врахуванням витрат на оснащення будівлі вузлами комерційного обліку теплової енергії – 10,41 грн/м2);
  • для споживачів Реєстру ІІІ – 7,44 грн/м2.

Абонентське обслуговування за послугу з постачання теплової енергії становить 8,87 грн/міс. з одного особового рахунку (з витратами на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії – 19,10 грн/міс). Абонентське обслуговування за послугу з постачання гарячої води становить 9,19 грн/міс. з одного особового рахунку.

Нагадаємо, ДКП «Луцьктепло» у грудні об’єднує нарахування за тепло та гарячу воду, надані в листопаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів