Поділитись:

Одним холодно, іншим спекотно: скарги лучан у листопаді

Вівторок, 07 грудня 2021, 09:46

У листопаді на «Гарячу лінію» Луцької міської ради надійшло 2 026 звернень від громадян. Більшість з них стосувалася роботи ДКП «Луцьктепло» та руху громадського транспорту.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькій міській раді 7 грудня.

Зокрема, 302 звернення стосувалося роботи ДКП  «Луцьктепло». Працівники провели роботи по заміні труб на вулицях Загородня, 5, Декабристів, 16, Волі, 14, 16, Молоді, 6. Також ліквідували пориви на інших вулицях міста.

Разом з тим мешканці декількох будинків на вулиці Конякіна скаржилися на температурний режим у квартирах. При чому, в одному і тому ж будинку одним було холодно, іншим – спекотно. У цих будинках створені ОСББ і голови мають можливість самостійно регулювати подачу теплоносія.  

Також 69 звернень скерували до «Волиньобленерго», 51 – до КП  «Луцькводоканал» та 21 – до «Луцькспецкомунтранс».

Також у місті лишається зупиненими 14 ліфтів.

Окрім того, 16 звернень надійшло до відділу екології Луцької міської ради. Вони стосували білого осаду та диму цукрового заводу. Також були звернення щодо смороду.

Ще 203 – звернення надійшло щодо роботи ЖКГ. Зокрема, щодо пошкодження дорожніх знаків, ліквідації проваль, прибирання листя тощо.

Нагадаємо, у Луцьку почали розчищення берегів річки Жидувка, яка протікає у мікрорайоні ЛПЗ. Чагарники й дерева мають зрізати на ділянці довжиною 300 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів