Поділитись:

У Луцьку шукали підроблені ковід-сертифікати у барах і магазинах (фото, відео)

Четвер, 09 грудня 2021, 16:37

У Луцьку поліцейські спільно з чиновниками Волинської ОДА і Держпродспоживслужби влаштували рейд, аби виявити порушників карантинного режиму.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер, 9 грудня, поліцейські разом з фахівцями Держпродспоживслужби, представниками Волинської ОДА та журналістами «Конкурент TV» перевірили заклади харчування, магазини не побутових товарів та інші місця громадського користування щодо дотримання персоналом і громадянами правил та обмежень карантину, а також наявності необхідної COVID-документації.

Такі профілактичні рейди мають здебільшого превентивний характер. Сьогодні, за словами заступника начальника відділу превенції Луцького районного управління поліції Віталія Хилимончука, зверталась увага на виявлення підроблених ковід-сертифікатів.

Тож такі документи просили пред’явити не лише в персоналу, а й у відвідувачів закладів.

«У всіх громадян або були відповідні сертифікати про вакцинацію, або чинні довідки, що вони перехворіли», – розповів Віталій Хилимончук.

Разом з тим, були виявлені певні прогалини щодо роботи: відсутність журналу обліку температурного скринінгу, журналу обробки поверхонь, смітників для використаних засобів індивідуального захисту тощо. У такі заклади рейдова група завітає повторно та проведе перевірку. Якщо порушення далі будуть, власників притягнуть до відповідальності.

Правоохоронці продовжують проводити профілактичні заходи та закликають громадян дотримуватись карантинних обмежень! Бережіть себе!

Нагадаємо, з 6 грудня термін дії «жовтих» COVID-сертифікатів скоротили зі 120 до 30 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів